Studio

Yoga-Fit Studio

Onze Yoga studio is gelegen in Appartementen & Bedrijven complex “Harbour Village''

Bierstraat 123 A, Op de 4e Etage, 3011 XA, Rotterdam-Centrum, Stadsdriehoek, Maritiem District - Op het Wijnhaveneiland'  (er is een lift aanwezig).

De Bierstraat is gelegen aan de westkant van het Wijnhaveneiland in het in het bruisende maritiem district  in het centrum van Rotterdam, achter de Glashaven (Nabij markthal, station blaak, Willem de koning academie, red apple, ibis hotel, H2o Hotel). De Glashaven is de verbindingsweg tussen de Blaak en de Boompjes. Het Wijnhaveneiland wordt momenteel getransformeerd tot een zeer levendige omgeving met nu ook Yoga Studio ‘Yoga-Fit’’

Bereikbaarheid:

Met de auto:
De ligging van het gebouw in het centrum van Rotterdam, tussen de Blaak en de Boompjes, is goed te noemen, aangezien deze locatie met zowel eigen als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is. Via het traject Maasboulevard-Boompjes is de ring Rotterdam (A16) goed te bereiken.
Met het openbaar vervoer:
Vanwege de ligging tussen NS- en metrostation Blaak en metrostation Churchillplein/Beurs alsmede diverse nabijgelegen tram- en bushaltes is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer gegarandeerd. Tevens is er voldoende ruimte voor je fiets.

Algemeen:

Let op zorg dat je 10 min van te voren aanwezig bent. indien je de melding 'bezet krijgt'' is er een les actief!

Dit is geen bezoek adres, alles is op afspraak of via de website. In de Yoga studio is alleen iemand aanwezig tijdens de lessen, workshops en seminars.

Parkeren

Voldoende parkeer mogelijkheden.

Fiets

Rechterzijde van de ingang, is er ruimte om  je fiets neer te zetten.

Aanbellen:

123-A =  123 +bel

 

1. Logo Yoga-Fit Rotterdam Blok Slogan

Locatie