closed-holiday
Vakantie Feestdagen Specials 2017
6 januari 2017
Bootcamp Rotterdam fit-out yoga-fit
Rooster seizoen 2017 – 2018 Yoga-Fit Rotterdam
21 april 2017
Alles

Thaise Massage

Thaise-massage

Thaise (Yoga) Massage

De Traditionele Thaise massage vindt zijn oorsprong in India en is met de Boeddhistische monniken meegekomen naar Thailand. ook wel Thaise Yoga Massage genoemd.

Vergeleken met traditionele Chinese geneeskunde, die gericht gebruik maakt van acupunctuur om de druk te manipuleren, stimuleert de Thaise massage weliswaar dezelfde punten maar met een genezende werking.

Thaise (traditionele) massage kan zowel lichamelijke als psychische klachten voorkomen en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem met een positieve invloed op de energie.
Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen.
Het zorgt voor versoepeling van huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt ook stress en vermindert depressieve gevoelens.

Thaise Massage & Yoga

Thaise massage is een goede aanvulling op wekelijkse yogalessen, zeker bij specifieke problemen (knelpunten, vastzittende en pijnlijke problemen.kan de thaise massage je yoga discipline verbeteren.

Thongbai massages

bij ‘Thongbai Massage’ zorgen voor verlichting en ontspanning bij spierpijn, gewrichtspijn en vastzittende schouders. De massage heeft niet alleen een bevrijdende invloed op het lichaam, maar ook op de geest (hollistisch)

Afbeeldingsresultaat voor thaise massage

Locatie

Thongbai Massage
Kootsekade 17A
Rotterdam  3051 PC Rotterdam
Masseuse: Malinee
Geef even aan dat je van Yoga-Fit Gil komt
 massage_rotterdam_logo

Openingstijden

maandag t/m zaterdag van 11:00 tot 21:00, zondag alleen op afspraak.
U kunt gratis parkeren op de Kootsekade.
Afbeeldingsresultaat voor thaise massage

Comments are closed.