Voedingsseminar

Voedingsseminar

De meeste mensen zijn suikerverbranders geworden, doordat ze zichzelf zo hebben ‘getraind’ met wat ze eten. Ze eten doorlopend veel suikers, en omdat hun lichaam continu bezig is die suikers te verbranden verliest het lichaam na verloop van tijd de kennis over hoe het vetten moet verbranden. Vervolgens gaat het lichaam steeds meer om suiker vragen, en dat creëert steeds trek in suiker. Typische ‘suikerverbranders’ hebben erg veel moeite met het verliezen van overtollig vet en moeten dus heel veel moeite doen om ook maar een kilootje af te vallen. Dit kan worden opgelost door  te komen luisteren hoe jij je lichaam weer kunt omtoveren naar een vetverbrander.

  • Meer aanmaak van het groeihormoon HGH, wat onder andere de vetverbranding zal stimuleren
  • Meer testosteron in je lijf
  • Hogere en meer efficiëntere vetverbranding
  • Lagere kans op hart- en vaatziekten, en zelfs sommige vormen van kanker
  • Cel veroudering gaat langzamer (anti-aging)
  • Bloedsuikerspiegel wordt lager
  • Bloeddruk is meer in balans
  • Betere verhoudingen en niveau van je cholesterol

Voeding in de Media

Er wordt zoveel geroepen over gezonde voeding (in o.a. de media) dat we door de bomen het bos niet meer zien. Echter wat is er nu allemaal van waar?
Daarnaast is voor het sporten en Yoga de juiste voeding nodig en laten wij zien dat bepaalde voeding huidklachten, migraine, diabetisch, allergieën, ADHD, depressie en andere aandoeningen kan veroorzaken en verminderen. Geen dieet maar een Lifestyle!
Leren lekker en onbeperkt eten met voeding wat bij je genen past.

Meer energie, geen hongergevoel, jojo effect, geen verlies spiermassa, platte buik creëren, de juiste voeding leren kiezen, echt gezond en lekker onbeperkt leren eten! De beste aanvulling op je sport & Yoga.

Geen Diet maar een Levensstijl

Bewegen is leven en leven is bewegen. Sport Yoga en beweging moet op een gezonde en verantwoorde manier worden uitgevoerd. Om te kunnen bewegen, moet je jouw lichaam van de juiste voeding voorzien. Om de motivatie en het doorzettingsvermogen te vinden om te blijven bewegen en om de juiste voeding te nuttigen, is een goede mindset ofwel bewustzijn essentieel. En om de tijd te vinden om dit alles te kunnen toepassen en vol te houden heb je de juiste inrichting van je leefomgeving nodig. We moeten onszelf de tijd geven en gunnen om een nieuwe en gezonde levensstijl te kunnen toepassen.
Een gezonde levensstijl beperkt zich niet door alleen maar te sporten of op je voeding te letten. Alles in het lichaam is met elkaar verbonden en met de juiste mix haal ook jij het beste uit je leven!Waar anderen zich alleen concentreren op een bepaald onderdeel biedt Yoga-Fit het complete pakket aan. Dit is wat ons uniek maakt en waarom onze aanpak werkt! Testimonials

Onzevoedingsseminars worden in onze yoga studio in Rotterdam centrum gegeven in het maritiem district stadsdriehoek op het wijnhaveneiland nabij de markthal en station blaak.

Voedingsseminar inhoud:

-Epigenetica en nutrigenomics: (Meer dan 40 jaar wetenschappelijk onderbouwt)-Sport en Mindfulness-Voeding, genen en hersenen-Suikers-Soja, bonen en peulvruchten-Zuivel-Noten zaden-Granen-Eiwitten-Vetten-Groente, fruit & superfruits-(wild) Vlees/vis/gevogelte-Kruiden/specerijen-Supplementen-Recepten, Leren lekker eten, Focussen op wat bij je past en nog veel meer

Resultaten na drie weken:

Meer energie, Verbeterde Spier en kracht opbouw,Concentratie verbetering, Meer doorzettingsvermogen, Strakkere buik (buik vet verdwijnt ), Vermindering stress, Meer motivatie en discipline, Verbeterde huid, Oog wit meer helder,  Geen eet dipjes meer,Beter slapen, Meer aanmaak van het groeihormoon HGH, wat onder andere de vetverbranding zal stimuleren, Meer testosteron in je lijf, Hogere en meer efficiëntere vetverbranding, Lagere kans op hart- en vaatziekten, en zelfs sommige vormen van kanker, Cel veroudering gaat langzamer (anti-aging), Bloedsuikerspiegel wordt lager, Bloeddruk is meer in balans, Betere verhoudingen en niveau van je cholesterol en nog veel en veel meer,...

#voedingsseminar #voedingsseminarrotterdam #epigenetica #wetenchapelijkevoeding #recepten #makkelijkmoeiteloos #meernergie #lekkereten #yoga #yogarotterdam #rotterdam #yogarotterdamcentrum

Tarieven: Normaal €89 Normaal   & voor onze Yoga-Fit deelnemers €49  Herhaling is 0p  Donatie basis (€2,50-€10 )

Datum: Zaterdag 12 september 2019 

Tijd: 19:30

Locatie: Yoga-Fit Studio Bierstraat 123-A 3011XA Yoga studio Rotterdam centrum

Info: info@yoga-fit.nl

Reserveren: Via het rooster

e9c77bec99fb1a7f79db7e9c18cf916f img24