Yoga vakantie

Yoga Holiday - yoga retraite

In Ibiza you will find our beautiful Yoga-Fit  resort Europe. Your own room with own bathroom or shared room. private swimming pool, free wifi, lounge area,  yoga area indoor, yoga area outdoor, lounge house, food lounge & mindfulness & meditation lounge.

Full of green nature nice and peacfull  area with beautifull  vieuw. Walking distance from the famous playa d'en bossa.

If you just want a yoga holiday or a full retraite we will provide you with
Great teachers, good food, full program or just relaxing lounging.

18581975_1411532882223188_776913530595440515_n
Dailey Class options:

Yin yoga
Vinyasa yoga
Hatha yoga
Beach yoga
Meditation

Gerelateerde afbeelding

Dailey program options:

Walking distance to the beach
Dailey lounging area
Private swimming pool
Mindfulness philosophy Lectures During Yin classes
travelguide-ibiza
Extra options offerd:

Private personal training
Detox programs
Weight loss program
Intermittent fasting program
Excursion to beach
6356833445502625871980503981_635679448951029220-840639148_Ibiza-Port
Extra options not included :

Rent scooter
vakantie-ibiza
Food:

Great private chef workshop and amazing  food

20106493_1471387669571042_8052183639386286875_n

Date:

Dates: sat 27 April tm sat 04 mei 2019

 

Info

www.yoga-fit.nl/yoga-vakantie

 
excl.
Excl. Flight & transfer 
 
Price Indication:
€1899,99 Singel Room Deluxe
€1699,99 Singel Room
€1499,99 Double Shared room
 
 
 
Book early and get early bird €200 discount! 
 
Reserve & book
Early bird deposit before 28th october 2018
Regular price Deposit €400 before 28 january 2019
Full payment before 28th march 2019

Reserve & booking:

To reserve and book please pay 50% of the Total amount.

Full payment before 28th maart 2019

Iban NL09 INGB0700970843   BIC / SWIFT code  INGBNL2A

To Yoga Fitness.

Payment details: Yoga Retraite + Retraite date and your bookingsname

Your name (mandatory)

Your Adress (mandatory)

Postale code (mandatory)

City (mandatory)

Date of birth (mandatory)

Passport number (mandatory)

E-mail (mandatory)

Phone number (mandatory)

Your message

Retraite
 Spring Retreate Silent Retreate May Retreate Fall Retreate Fit&Fun Holiday

CAPTCHA code:
captcha
Enter the CAPTCHA code in and press “Verzenden”

 

 Program:

08:00  Meditation
09:00  Vinyasa Flow Yoga
11:00  Breakfast (smoothie fruits nuts tea)
 
13:00  Lunch  (Vegatarian) Chef's suprise
 
17:00 Yin Yoga philosophy & mindfulness 
18:30 Meditation
19:30 Dinner chef's suprise
 
1th Saturday
16:00 Check in
18:30 Meditation
19:00 welkom dinner
 
Wednesday
Free day (no workshops)
 
Friday
08:00 Beach Yoga & meditation & Free Time beach
 
19:00  Saying goodbye dinner 
 
Last Saturday
08:00 Meditation
09:00 Breakfast
10:00 Check out

Denise

Retraite: Gran Canaria 2016


Een week lang iedere dag yoga, meditatie en mindfulness opdrachten. Maar dat niet alleen, je sluit je af van alle prikkels zoals je telefoon en je laptop. Op die manier geef je jezelf ruimte om echt tot jezelf te komen. Voor het eerst kwam ik uitgerust en vol positieve energie thuis van een reis. Voor mij was het een bijzondere week, omdat ik voor het eerst een hele dag stil was, zonder andere afleiding met alleen een pen en een notitieboekje. Ik ben tot inzichten gekomen, waar ik nooit bij was gekomen met alle afleidingen van het dagelijkse leven. Ik weet nu waarom ik in situaties reageer zoals ik reageer en hoe ik de rust kan bewaren in stressvolle momenten. De sfeer in de groep was heel goed en open. Samen in stilte een maaltijd bereiden vind ik ontzettend leuk. Ik heb er veel inspiratie opgedaan op het gebied van Paleo koken. De retraite raad ik aan iedereen aan! Je krijgt er handvaten om overal en op ieder moment dankbaar te zijn en te leven in het hier en nu. Dat is toch wat iedereen wil!?

Judith

Retraite: Thailand, Koh Samui


Algemeen De retraite was over het algemeen heel goed geregeld. Het programma was goed gebalanceerd, de locatie was goed, het eten was goed en de accommodatie was ook perfect. Docent Ik vind Gil een uitstekende Yoga docent. Hij is ook betrokken, inspireert en stimuleert je als leerling om steeds verder te ontwikkelen. Eigen ervaring De retraite was boven verwachting voor mij. Een ervaring om nooit te vergeten en voor herhaling vatbaar. Ik heb persoonlijk veel geleerd en ben Zen terug naar huis gegaan.

Petra

Retraite: Spanje, Gran Canaria


Tijdens een gezellige lifestyleborrel  ging het gesprek al snel over de retraite naar Gran Canaria. Vijf dagen kookworkshops,  yoga, meditatie, mindfulness en sport in een mooie zonnige omgeving, klinkt goed, toch? De werkelijkheid was nog veel mooier en hoewel het best confronterend kan zijn om even stil te staan bij je eigen gedachtes is de groei die je doormaakt als je je er helemaal voor openstelt mooi om te zien. En juist dat openstellen, naar mijn eigen gevoel gaan en mijn mind tot rust brengen is voor mij een uitdaging. Die ik graag wilde aangaan en nog steeds aanga. Ik had er dan ook enorm veel zin in, wat een de week voorafgaand aan de retraite resulteerde in een kort momentje van complete inner peace. Het  lukte mijn lichaam om op wonderbaarlijke wijze zelfstandig omhoog te komen in de hoofdstand . “Voelde je dat?” is de vraag van de docent. “Eh??”..stilte. mijn mind sloeg vanaf dat moment weer op hol…. paniek “Nee, ik voelde juist niks, lichtheid, niet denken maar doen  maar hoe maar hoe deed ik dat?….kindhouding en dan armen goed plaatsen en niet bewegen, benen strekken en gestrekt naar voren lopen en dan ene been naar de borst… maar hoe kwam dat andere been gecontroleerd  omhoog?  en hoe houdt je de balans, zorg je dat je net doorslaat … En dan nog die schouders die ik weg van de oren moet houden…maar ja dat gaat weer wat lastiger als je hoofd op hol slaat. Niet denken maar loslaten……AAAHHH. Hoewel de hoofdstand tijdens de retraite niet meer zelfstandig gelukt is (misschien toch nog maar een keer de hoofdstandworkshop bijwonen), kwamen er wel wat emoties los. Mooi hoe de docent ons daarin begeleide  en hoe je in zo’n korte tijd zo’n sterke band met mensen kunt creëren.  Echt bijzonder om mensen zo te zien groeien in zo’n korte tijd. En naast de introspectie en diepe gesprekken was er ook  voldoende tijd voor wat luchtigheid: lachen, gieren brullen, gezellig koken met gebarentaal, bergmeditatie met een prachtig uitzicht en dan zelf de weg terug proberen te vinden, leuke sport en aquarobics lessen, een sightseeing tour en personal yoga alignement workshop en op de laatste dag nog even lekker relaxen bij het zwembad . Kortom wil je jezelf een mooi cadeau doen, geef je dan op.

Petra

Retraite: Thailand, Koh Samui


Een retraite met yoga-fit is een lifechanging experience.  Woorden schieten daarvoor te kort, maar om toch een indruk te geven:  even lekker weg van alles zonder afleiding, tijd voor jezelf, mooie omgeving, inspirerende yogaworkshops van Gil en diverse gastdocenten, mindfullnessworkshops, diverse meditaties,  heerlijke lifestyle maaltijden, aquarobics, leren omgaan met de stilte en alle gedachtes en emoties die dan bovenkomen, persoonlijke aandacht  maar vooral ook leren van elkaar binnen een kleine groep mooie mensen die samen met jou dit avontuur beleven. Je leert jezelf en anderen op een totaal andere manier kennen waardoor je  vrienden voor het leven maakt.  En ook na de retraite gelijkgestemde mensen hebt met wie je jouw ervaringen kunt delen om verder te groeien. Deze retraite heeft me doen inzien hoe moeilijk ik het mezelf soms kan maken en dat het leven eigelijk heel simpel is door keuzes te maken, eerlijk naar mezelf te kijken, de verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen gedachtes en ook dingen uit te spreken (maar liever niet als je een jetlag hebt). Gewoon te doen en mezelf niet zo serieus nemen. En als ik weer eens in een eindeloos gedachteloepje beland lekker te dansen in de regen.   Nu dat in Nederland ook nog een keer in de praktijk brengen ;-) Ik wil yoga-fit en vooral Gil bedanken voor deze mooie reis, de lecture over de yama’s en niyama’s het creëren van een community in Rotterdam en alle passie en liefde die je er in stopt!  Voor mensen die nog twijfelen,  gewoon aanmelden, je zult er absoluut geen spijt van krijgen! Ik ben er volgend jaar sowieso weer bij!!!

Griet

Retraite: Thailand, Koh Samui


Tja. Hoe beschrijf je zo'n magische ervaring in droge woorden? Ik heb een geweldige week gehad. Ik ben nog nader tot mezelf gekomen, ik heb een paar dingen los gelaten, ik heb de hele week yoga gedaan, ik heb meerdere keren per dag gemediteerd, ik was in een geweldige omgeving, ik had een super docent en ik zat met drie meiden waarmee ik nu voor het leven verbonden ben. Deze zeer positieve ervaring zal ik tot mijn dood niet meer vergeten. En het hielp mij vastberadener verder op een weg waar ik al zat. Ik ben zo zeker van mijn zaak nu, dat is gewoon niet meer normaal. Ik ben Yoga-Fit en Gil zeer dankbaar dat ze mij in staat stelden deze bijzondere ervaring te mogen beleven. Met groet, Griet

Jeroen

Retraite Ibiza 2018


Sommige dingen moeten zo zijn. Toen ik een week van te voren hoorde dat er nog een plekje vrij was voor de yoga vakantie op Ibiza was dit voor mij een teken dat ik moest gaan.
Elke dag mediteren, yoga, heerlijk eten en zon. Wat wil je nog meer? Ik heb waanzinnig genoten, veel geleerd en vooral een hoop kunnen loslaten. We waren met een leuke groep en Gil heeft ons uitstekend begeleid.
Dankjulliewel voor deze mooie ervaring!
Namasté,
Jeroen

Denisse

Retraite Ibiza 2018


Alleen maar hoogtepunten voor mij in deze fantastische yoga week in Ibiza. Een week zonder prikkels van een telefoon, tv en internet in een ontzettend luxe villa!
We beginnen de dag met het reinigen van de luchtwegen met de netipot, ademhalingsoefeningen, meditatie en een heerlijke yang yoga practice! We sluiten de dag af met heerlijke yin yoga, yoga nidra en meditatie.
Wil je bepaalde houdingen leren? Dat kan allemaal! Zo leerde ik in deze week de tripod en peacock en deed ik voor het eerst duo yoga.
Lekker vega en paleo ontbijten, lunchen en dineren. De chef meehelpen met koken en veel nieuwe recepten inspiratie voor thuis! Van een Marrokaans stoofpotje, een heerlijke frambozentaart tot kokosbroodjes. Zo super genieten van gezond eten!
Het is zo fijn met elkaar, niets is gek, we oordelen niet en je bent en komt lekker tot jezelf. Een lach een traan en als afsluiting een mooie ceremonie!!
Dank je wel yoga fit, Gil en Marian voor deze onvergetelijke ervaring!! Ik ben jullie en mezelf super dankbaar voor deze mooie reis.
Denise